sâmbătă, 3 august 2013

Asta e greu !

   E greu sa treci pe langa locurile unde el te astepta de fiecare data. E greu sa te trezesti dimineata si sa-ti cauti cu disperare telefonul,si sa-ti amintesti ca este sub perna,pentru ca acolo il puneai de fiecare data ,stiind ca el te va suna..E greu sa ii dai sute de mesaje ,sa incerci sa dai de el ,si el sa nu-ti raspunda,sa-i fie "lene" ,sau sa-i scri romane intr-un mesaj si el sa-ti raspunda cu "aha","bine" sau "ok"..sau chiar sa nu raspunda deloc.E greu sa te astepti sa iti apara de nicaieri..Si e greu sa traiesti cu impresia ca s-a terminat,si dintr-o data sa strice el totul prin prezenta..De fapt,nu cred ca este greu sa te astepti la lucrurile pe care le facea odata..E greu sa stii ca AU FOST SI NU VOR MAI FI !Sa stii ca nu va mai fi acolo.Ca probabil nu a fost al tau niciodata cu adevarat..si ca nu va mai fi o perioada buna de timp de acum incolo..Sa stii ca il poti revedea oricand pe strada si nu te vei putea duce sa-l imbratisezi..sau daca il vei vedea,sa nu poti nici macar sa-l saluti asa cum o faceai inainte..Asta e greu !

14 comentarii:

  1. "E greu sa stii ca AU FOST SI NU VOR MAI FI" uneori asta e cel mai greu,dar vin alte momente la care le vei duce dorul..Uneori trebuie sa rugam trecutul SA NE lase in pace..

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubirea e tare ca moartea, grea ca iadul. Insa, aceasta nu e veritabila decat in masura in care e reciproca.

    RăspundețiȘtergere
  3. E al nabii de greu si cateodata trebuie sa iti impietressti inima, sa cauti cu privirea altundeva, pentru ca sa nu cazi din picioare pentru ca inima te doare la propiu numai cand sti tot ce era inante si relizezi ca nu vei mai avea.

    RăspundețiȘtergere
  4. E greu, dar nu imposibil. Cunosc sentimentul...
    Take care! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista "nu pot",ci "nu vreau"
      Multumesc scumpa . Si tu ai grija de tine :*

      Ștergere
  5. Despărțirile astea sunt nenorocite.Ne destramă.

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate